Plugg & skador

I princip all min fritid går just nu åt till träning & plugg. Jag har tenta på måndag på kostrådgivningskursen. Måste erkänna att alla bitar inte är så kul. Tex hur maten spjälkas i tarmarna, vart i tarmarna & vilka enzym som används beroende på vad vi äter. Nä det låter inte som en rolig fest va?

I över en månads tid har jag gått runt i sneakers & ballerina pga min fotskada. Jag känner mig som en liten dvärg. Jag har dessutom börjat leta nya byxor men sen kom jag på att det inte är byxorna det är fel på. Det är ju mina ben. Jag trivs inte i platta skor. Ska jag ha platta skor ska jag typ ha minimala shorts så att mina ben ger illusionen av att vara långa. Det funkar inte på jobbet.

Jag har dessutom hamnat i en mellanstorlek över rumpan så byxorna är astajta över arslet men lösa på andra ställen. Skitsnyggt. Jag behöver deffa. Helt klart. Däremot vill jag ju ändå ha en stor röv. Eeeh vet inte vad jag vill. Jag vill ha byxor som passar både vader, höfter &rumpa. Hur jävla svårt ska det vara att göra byxor åt korta och lite muskulösa tjejer? ?! För fan

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s