6 Juni. ..hurra för Sverige idag

Ska jag vara helt ärlig så kan jag inte historian om varför vi firar idag. Jag borde skämmas -jag vet. Men jag är ointresserad av Sveriges till synes tråkiga historia.  Jag har ett Grekiskt arv där vi pratar flera tusen år tillbaks i civilisationen. Det är imponerande. Inte en båt och kungar för några hundra år sedan.

Jag fick idag ett sms av min vän. Det värmde.  Så gulligt. Jag dör! Blir alldeles tårögd när jag får såna sms. Det är faktiskt inte ofta någon i min närhet överöser mig med fina ord. Jag kanske inte heller är så bra på det. Kan vara värt att tänka på.

image

Idag har jag “firat” nationaldagen i Rålis som är en folkfest av blandad musik & bäst av allt var Mosquito med Thomas Gylling som spelar såååå grym musik från Karibien. Asjävlagrym musik alltså! Var där med fina Melina och jag fick även en liten spontan puss av lilla Ellen. Så sött!

image

Jag köpte ett par Brasilienn-strumpor på primark när jag var i London.  Jag kan inte bestämma mig för om jag ser jättetöntig ut eller om jag kan använda dem. Har lite svårt för stilen, liksom.  Crossfit-girl. SO NOT ME

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s