Dubbelfail & kansk även trippel

Idag har jag nog lyckats med mitt första dubbelfail på en dag. I träningen alltså. Till att börja med tog jag preworkout på jobbet,  sen kom jag på att det hade varit hantverkare hemma som drog bredbandskablar.  Blir nojig för katterna ska ha sprungit ut. Var därför tvungen att bege mig hem istället,  fulladdad med preworkout energi 💪 det har varit 28 grader idag, har inte varit hungrig,  har ätit dåligt stressat hela dagen. Så energinivån var ljug. Preworkout hjälpte inte.

Gick hem & katterma var kvar. Gick till gymet,  körde uppvärmningsövningar & sen hann jag köra två övningar innan jag fick blixthuvudvärk. Dessutom så ökade hag vikt i squats som jag inte kört på flera veckor.  (Where is my mind?) Har ju inte velat öka pga ryggen & min tunna disk. Anyways. Jag avbryter & går hem.

Tvingar i mig en shake hemma med avokado,  banan, proteinpulver,  mandelmjölk & havregryn. Flytande middag. Gör ett nytt försök för en promenad istället. Det slutar med att jag har så ont i huvet att jag får avbryta den med. Hur kan det vara möjligt? Huvudvärken försvann ju emellanåt

När jag kommer hem tar jag trapporna. Så ofta jag kan, både för motionen men även för att slippa pinsam tystnad i hissen med grannar. Jag räknar fel på våningsplanen & sätter nyckeln i fel dörr. Jag blir rädd i en halv millisekund &undrar varför hag inte kommer in. Läser namnet på dörren. Hinner säga “shit” innan jag springer därifrån . Det mina vänner var kvällens tredje fail.

Dags att hälsa på JonBlund nu. Nighty night 👄

image

Bjuder på några bilder från helgen som jag inte orkar skriva om. Ovanför min älskade lilla trollunge, brorsdotter Isabell .Jag med Samson, brorsans hund. Och så lillebror med hund & dotter:)

image

image

image

Min bästis lilla trollunge Fiona & lite hemmaträning:)

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s