Deffperiod & uteblivna resultat

Nu på sommaren känns det som att alla ska deffa.  De som tränat ska deffa & de som inte tränar ska deffa. Det betyder egentligen att man går ner i fettprocent för att definiera sina muskler.  Har man inte tränat har man inga muskler att definiera så man blir helt enkelt en mindre version av en själv bara. Viktminskning & minska i fettprocent är 2 olika saker.

Der största misstaget som jag stöter på hela tiden är att folk äter för lite. Ja..det är sant! De flesta börjar deffa genom att äta så rent &oprocessat som möjligt & uteslutar allt skit. Förutom detta så finns det en stor kolhydratskräck. Tack föe det media, det ger mig säkert fler uppdrag 🙂 Om man äter för mycket protein är det bara onödigt, har man fyllt sitt behov så har man eedan gjort det men saknar man kolhydrater så saknar man fibrer, näring & energi. Om man äter för lite kolhydrater & fett på samma gång kommer kroppen att ställa in sig på svält. Vad händer då? Jo kroppen kommer vägra göra sig av med fett eftersom fett ” kostar” minst energi att behålla. Muskler däremot kostar ju energi så till slut kommer inte kroppen bara behålla fettet utan även försöka göra sig av med musklerna.

Det går inte attt överskatta vikten av en rätt kost som är skräddarsydd.

Jag får måmga frågor om hjälp & tips men sanningen är att de tipsen i te kommer ta någon hela vägen. Om man inte själv vill sätta sig in i kost & näringslära.

Jag hjälper gärna till med kostplaner men det tar tid att göra så de som vill ha hjälp & är villiga att betala för en riktig plan är välkomna att kontakta mig. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s