IOS

Idag tog vi oss till IOS som är en resa på 25 min från Sikinos. Båtarna går oftare härifrån till Aten jämfört med Sikinos som är en pytteö. Det var rätt Å svårt att komma därifrån på ett enkelt sätt faktiskt. Igår innan vi åkte spenderade vi de sista timmarna på ett klippnad som vi svor över att vi intr hittade tidigare.

Ios hade mycket att erbjuda även om vi bara var här en kväll. Efter 3 veckor på mestadels små öar är jag lite trött på grekisk mat &vi ville ha något annorlunda. Vi hittade thaimat & en svensk servitris. Fatta kontrasten från att ha varit på små öar med knappt någon befolkning 😂 thaimaten var det konstigaste jag ätit även om det intr var direkt äckligt men man får väl skylla aig själv om man äter thai i Grekland. ..

Vi gick till två ställen/häng som vi blev rekommenderade & det var Steps som var ett jättehäftigt loungeställe där de lagt ut kuddar i trappor. Det mysiga är omgivningen,  mitt bland detta finns de äkta grekerna som sitter & fikar på sina balkonger & några kom ut från sin dörr som vette mot trappan & slog sig ner & umgicks och åt sina fikon tillsammans. Kan också tillägga att det här verkar vara ända stället i Grekland där de vet hur man gör en daiquiri. Alla andra ställen gör typ en sörja som är rinnande. Man ba…ok…tack.

image

image

image

image

image

Sen gick vi till ett ställe som heter Click och det var också grymt loungehäng med mogen publik.  Dvs typ 25 och uppåt & inha fulla 18-åringar som skuttar runt & är så där äckligt odrägliga som bara 18-åringar kan vara.

Efter det gick vi runt i de mysiga gränderna & jag lyckades handla en klänning på fyllan. Troligtvis pga av bristen på shopping eftersom vi typ har haft tillgång till enbart en mataffär på varje ö de senaate 2 veckorna. Blev helt överväldigad över att se kläder i butiker igen 😂

image

image

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s