Tragiskt Sverige

Igår är en dag som går till Sveriges historia i sorgens tecken. Sverige demokraterna har tagit sig in i riksdagen som det 3e största partiet med 13 %. Det är förfärligt &är ett bevis på demokratins baksida. Varje åsna har en röst som väger exakt lika mycket….

Det största problemet är att folk missnöjesröstar. Man förstår inte konsekvenserna av det. Trygga & skyddade Sverige där inget kan hända. Sverige har stuckit huvudet i sanden under ALLA krig som varit & man fattar helt enkelt inte att sånt kan bli på riktigt. Hitler fick makten på exakt samma sätt. Han vann folks förtroende, sen körde han bara rätt över dem. Och detta var inte länge sedan.  I skolorna får vi lära oss om förintelse, aldrig glömma osv & sen går 13 % av folk i det här jäkla landet & röstar på ett nazistiskt parti. Skam.

Det får räcka med uppdatering för idag. Inga bilder, inget mer.

Jag vill också outa med min röst som gick till socialdemokraterna denna gång. Min motivering till det är att många saker som moderaternas styre har gjort mycket som faktiskt har gynnat mig – men den gynnar inte dem som har det tufft ekonomiskt & får kämpa varje dag. Jag önskar att fler får det bättre hellre än att få som har det bäst får det ännu mera bäst.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s