Wow….

Blir lika förvånad över att ni fortfarande orkar läsa mitt skit trots att jag inte uppdaterar😂

Nu ska jag iallafall berätta om sjukvården i Sverige:) jag har skadat ryggen, har försäkring via jobbet & trots det lyckas jag inte få ordentlig hjälp:)

Min doktor säger att jag inte ska träna
Min sjukgymnast ger min bålstabilitetsövmingar.
Min kiropraktor knäcker min rygg så det blir tillfälligt bra.

Det är den här cirkeln jag får vara med om hela tiden. Har nu lyckats boka in återbesök hos doktorn & kommit överens om att göra en MRI scanning. (Fucking äntligen!)

Jag har hela tiden känt att det är nånting mer liksom.  Nåt jag kan göra själv eller nåt som dom inte hittar. Jag har därför fortsatt att leta efter nya specialister,  annars hade jag ju lyssnat på doktorn & lagt ner träningen helt. Jag har läst en bok om ryggvärk, hat googlat,  har börjat med yoga, strechar & foamrullar varje dag. (Det e som wn jäkla cirkua hemma med yogamatta, yogablock etc)

Nu äntligen har jag troligtvis hittat rätt person (personer) som fattar grejer.  Via instagram.  Fatta hur världen funkar idag! Kommer att köra personlig träning med fokus på rehab & att återuppbygga det som är fel. Min svank är orsak till mycket ryggproblem.  Träffade även en naprapat som han jobbar med som utförde några tester & kunde snabbt konstatera att mina gluteus medius & minimus muskler inte aktiveras som de ska & mina höftböjare får jobba konstant.  Det skapar obalans & man kan få ryggproblem.  Eftersom kroppen sitter ihop aå är det här en av orsakerna men nu har jag något konkret liksom.  Ser fram emot den här rehab resan då jag tror jag kommer lära mig mycket för resten av framtiden om hållning & hur jag ska träna.

imorgon bär det av till London för jobb & bästa av allt i slutet av veckan. Barcelonaaaa!

image

image

Inte kul att vintern beslutade att komma tillbaks 👎

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s