Twililight zone

den här helgen har gått fasansfullt snabbt, tyvärr.  Fredagen blev lite rookie misstag gällande val av restauranger & att gå vilse men vi hamnade på en rolig klubb men tyvärr sov jag som en kratta & dagen var fylld av bakiskänsla.

Gårdagen blev en rundtur med turistbuss,  hoppade av vid ett köpcenter & sen hem & vila. Dagarna går fort. Middag hade vi fått hjälp av receptionen att boka, ett ställe som heter la cullera del boix. SÅ fantastisk mat! Jag åt nån pork secreto & husets vin var löjligt gott. Vi var SÅ nöjda efter alla våra felval under gårdagen.

image

image

image

På menyn har de förresten coca😂 det är bröd med olja, tomat. FANTASTISKT!

Vi skulle sen gå till grand hotels skybar & ta typ en drink, inget sent för att orka med sista dagen. Det var stängt & vi drog till W som är ett stort hotell med skybar. Det var grymt bra musik men dåliga bartenders. Fanns typ 1 för alla andra skar frukter & plockade disk. Otroligt irriterande men musiken vägde upp. Vi hade så kul, det gick inte att åka hem enligt plan. 90 tals rnb & hiphop. :mrgreen:

image

image

Jag minns att jag tittade på kl 01.44 & vi sa att vi drar vid 2. vi väntade 2 låtar sen drog vi. När vi kom hem var klockan 3.24. Jag var helt säker på att vi var i twilight zone,  vart tog en hel timme vägen. Vi skulle ju sova tidigt. ..

image

Katedral gothica. Hur fint?!

Läste sen på facebook att vi ändrat till sommartid😂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s